Sunday, 21 August 2011

adakah ini yang di nama kan C I N T A ??

bile faqihahrahman mule b'bicara

bila saya sayang awak , saya tunggu awak lama pon tape . saya tade pon merungut tapy bila awak tunggu saya lama awak da mula bising . cakap saya macam2 . aty saya kata tape . adat la yg mnunggu n ditunggu .
bila saya sayang awak , saya rela ta tido . sanggup bersekang mata layan awak bila awak tengah bosan . tapy bila saya bosan awak cakap awak penat la tade masa la na layan saya . aty saya diam . tape la awak mood ta oke .
bila awak lapar tade duet saya rela ta makan asal awak makan . saya sanggup beli makan kurt awak walaupn masa tu saya sendiri tade duet .
bila awak tade transport nak kuar beli makan saya rela basah kena ujan panas kena matahari sebab awak . aty cakap tape kesian awak tade transport . dary jaoh saya datang anta makan kurt awak .
bila kita gadoh , saya diam je sebab sayang kurt awak . tapy awak kalo bole na heboh satu dunia tentang salah saya . aty saya cakap tape awak tension biasa la tuh .
bila saya sayang awak , saya nak sangat bergayut lam phone cakap lama lama nan awak . saya call awak tapy awak bagy phone kurt member awak . kadangkadang awak maty an terus phone tuh . aty saya cakap tape . kawan awak kawan saya gax .
bila saya sayang awak saya bercerita bagai na rak tapy awak wart muka dunno je . macam tunggul . saya diam je . bila awak cerita kurt saya , saya bsungguh sungguh dengar nanty kalo ta dengar saya lax yg kena mara . aty cakap biar kan je kata sayang .
bila awak letih saya sanggup bagy awak rest . tanak awk terbeban asyik layan saya . tapy bila saya letih awka nak jugax saya layan awak . aty saya cakap sayang kan bukan selalu .
bila saya sayang awak , dengar awak saket macam orunx gila saya . tapy bila saya saket awak ta hirau pn . siap kuar nan member agy enjoy . aty saya kata tape . ta kan awak na bkepit nan saya 24 jam .
bila saya sayng awk , saya ta penah penting an diri saya sendiri .tapy awak ego tinggi . sikit pon ta penah pikir an saya . aty saya cakap sabar la awak memang macam tuh .
bila saya sayang awak , saya sayang nak tinggal an awak selama lama nya . walau pon awak tatau saya tengah berdepan nan maut . walau pon saya saket , awak cakap saya saket biasa biasa je . aty cakap na wart macam mana mungkin awak akan bahagia kalo say tade nanty .
bila saya sayang awak , saya ta sanggup tengok awak menderita . tapy awak ta penah hargai diri saya . aty saya cakap awak tau ta betapa saya sayang an awak ?
bila saya sayang awak , saya sanggup tinggal an awak wart selamanya tuk tengok awak bahagia . tapy awak tau ke apa pengorbanan saya ? aty saya cakap tape janji awk bahagia .
dan bila saya tinggal an awak wart selama nya nanty , awak datang ziarah kubur saya . awak kata awak mintax maaf sebab penah mngata kurt saya . awak mintax maaf sebab penah wart saya tunggu awak . awak mintax maaf sebab penah paksa saya layan awak time awak bosan . awak mintax maaf tuk segalanya . awak mintax maaf sebab ta hirau an saket saya .awak mintax maaf jugax sebab penting an diri dan ta penah tengok penderitaan saya .

tapy masa tu awak ta an dapat mgubah segalanya . sebab saya dah tade lagy tuk awak . saya da tinggal an awak n hanya akan tengok awak dary jaoh . jangan penah myesal sebab awak da hilang segalanya . hargai lah masa saya ada n tangisi lah bila saya suda tade nanty :')

corak coret kehidupan FAQIHAH RAHMAN bersama mereka harap hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat

No comments:

Post a Comment

thanks dear ~